Plattsättning

Välkommen till FasadVision AB


Vi sätter kakel, klinker och mosaik i t.ex. badrum, kök och entréer i både privata hem och offentliga miljöer. Självklart är vi GVK certifierade för keramik så att ni som kund kan känna er säkra på att fuktspärrning och plattsättning utförs enligt gällande branschregler och myndighetskrav.


Specialutbildade i Plattsättning

Vi på FasadVision är specialutbildade i plattsättning och fuktspärrning med en bred kunskapsbas. När vi utför ett våtrumsarbete kvalitetskontrolleras arbetet av GVKs länskontrollanter vilket bidrar till en hög kvalitet och er trygghet.


Från idé till färdigt jobb

Oavsett om ni ska sätta kakel ovanför köksbänken, bygga nytt badrum eller plattsätta en hel spa-avdelning så hjälper vi till med förslag på material, tekniker och färger och lämnar en offert på totalentreprenaden inklusive allt. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar.


Vi utför plattsättning i hela Mälardalsregionen och Stockholm med omnejd.

Vi arbetar i hela Mälardalen men våra flesta uppdrag för plattsättning sker i Västerås och Stockholm. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök. Vi kan därefter lämna ett pris och en tidsplan på plattsättningen så ni slipper överraskningar när jobbet är utfört. Vid större löpande projekt kan vi lämna ett pris per kvm på plattsättningen, vid mindre projekt brukar vi dock oftast lämna ett kostnadsförslag där allt ingår.