Murning

Välkommen till FasadVision AB


Vi utför alla typer av murningsarbeten
Oavsett om ni har ett större eller mindre murningsprojekt kan vi hjälpa er.

Vi hjälper er hela vägen från förslag på material och tillämpningar till färdig murad fasad, skorsten, öppen spis eller mur runt hela eller delar av trädgården. Tegelmurning kan även vara ett mycket trevligt inslag i inomhusmiljöer.


Murning med tegel

Tegel är ett naturmaterial med bra värmeegenskaper som håller ditt hus varmt på vintern och svalt på sommaren.

En annan fördel är även att en tegelmur eller tegelvägg kräver minimalt underhåll, blir vackrare med åren och ger även ett gott brandskydd.

Andra egenskaper du finner med en murad fasad är t.ex. att dess konstruktion motverkar risken för mögelangrepp och även ger en god ljudisolerande effekt vilket kan vara ett nog så gott skäl till att välja tegelfasader i många miljöer.


Murning med lecablock

Lecablock är ett material som både är lätt, stabilt, hållbart och isolerande. Det lämpar sig därför både som uppmurning av grunder och hela huskroppar. Vi har lång erfarenhet av murning med lecablock och garanterar snabb, effektiv och hållbar leverans till rätt kostnad.


Murning av skorsten

Skorstenen ska inte bara vara pricken över i:et som pryder sin plats på taket, den fyller även en viktig funktion. Det är därför viktigt att man gör på rätt sätt, väljer rätt material och genomför arbetet så att skorstenen får en lång livslängd. Vi är väl insatta i material, tekniker och regelverk för murning av skorstenar, allt för att ni ska kunna känna er trygga när ni anlitar oss.


Vi kan murningsarbeten

Vår mångåriga erfarenhet av murningsarbete gör att ni får en produkt med hög kvalitet och lång livslängd. Murade fasader och/eller murar brukar även ha en mycket god inverkan på ditt hus andrahandsvärde.


Vi utför murningsarbeten i hela Mälardalsregionen och Stockholm med omnejd.

FasadVision har hemmabas i Eskilstuna men vi utför majoriteten av våra uppdrag i Stockholmsområdet. Detta oavsett om det rör sig om murning av skorsten eller murning av hela fasader. skorstensrenovering